106: Een rondje door de Wereld van de Efteling

Bij Kleine Boodschap hebben we het niet alleen over het Efteling Park zelf, maar ook over de wereld om de Efteling heen. Omdat deze Wereld van de Efteling niet voor iedereen even vanzelfsprekend is, leek het ons de hoogste tijd om jullie te trakteren op een uitgebreide rondleiding door die fascinerende Wereld van de Efteling. In deze aflevering verkennen we de omgeving van de Efteling en vertellen we wat we zien. We bespreken de historie én blikken vooruit op de toekomst van het gebied. Ga met ons mee in gedachten, pak Google Maps of Streetview erbij, of volg ons goede voorbeeld en leg onze ontdekkingstocht door de Wereld van de Efteling samen met ons af, te voet of op de fiets en ontdek de Wereld van de Efteling zoals je die nooit eerder gezien hebt!