7: Tips voor een dagje Efteling met kleine kinderen

De eerste keer dat je kleine kinderen meeneemt naar de Efteling kan best spannend zijn. Dat er voor kinderen veel vermaak is lijkt duidelijk, maar voor lange tijd weg van de gemakken thuis lijkt misschien een minder mooi vooruitzicht.

We nemen je deze week, als zelfverklaarde ervaringsdeskundigen, mee tijdens een dagje Efteling mét kleine kinderen. Met onze tips kom je zo’n dagje zonder problemen door.

Ben je geen ouder met jonge kinderen? Dan is deze aflevering een mooi kijkje in hoe de Efteling is opgezet om gezinnen met jonge kinderen te faciliteren. En mogelijk kun je de tips doorspelen aan mensen in je omgeving die er direct iets aan hebben. Daarnaast pik je meteen een graantje mee van onze opleiding Hogere Toiletkunde. Niet verkeerd toch?

Dus ga met ons mee op zoek naar koala’s!

AchtergrondPaul Sprangers