63: Eftemal Kingdom

We naderen het einde van het jaar en dus is het tijd voor de allerlaatste nieuwsaflevering van 2018! Samen met Marwin van de Hoeve van De Vijf Zintuigen nemen we het Efteling-nieuws van de afgelopen 2 weken door. Zo staan we natuurlijk stil bij de gevolgen van de bij de Raad van State ingediende bezwaren op het bestemmingsplan van de Wereld van de Efteling, maar ook bij de recent wel/niet geïntroduceerde Interactieve Twinkeltoorts, nieuwe suites in het Efteling Hotel en een facelift voor het Anton Pieck Museum. We sluiten af met een heus Efteling Jaaroverzicht, en worden ook zelf verrast door het grote aantal ontwikkelingen in de Wereld van de Efteling het afgelopen jaar. Namens het Kleine Boodschap-team: veel luisterplezier, bedankt voor alle steun in 2018 en hele fijne feestdagen!

Show notes

NieuwsPaul Sprangers