61: Animaltronics

Voor de verandering was er deze keer "breaking" Efteling-nieuws vlak vóór onze opnames, maar erg vrolijk werden we er niet van: er is toch nog een bezwaar ingediend bij de Raad van State tegen het bestemmingsplan Wereld van de Efteling 2030. Ondanks dat we er het fijne nog niet van weten bespreken we in deze nieuwsaflevering de mogelijke consequenties. Maar gelukkig is er ook goed nieuws! Zo bewonderen we het eindresultaat van het groot onderhoud aan het Kabouterdorp en het wisselstrooksysteem op de Europalaan, praten we jullie bij over de nieuwe ontwikkelingen rond Max & Moritz, De Zes Zwanen en het verleggen van de Horst, en natuurlijk kunnen we het ook deze keer niet laten om nog even weg te dromen bij de gedachten aan de Winter Efteling. Daarnaast is er nog volop ander klein (onderhouds)nieuws.

NieuwsPaul Sprangers