50: Een flesje kinderchampagne

Het is nu Tijd voor de Taart, want we brengen deze week alweer onze 50e aflevering uit! Dat vieren we zonder (kinder)champagne maar mét Philip Corsius, expert op het gebied van storytelling, speciaal ingevlogen om het sprookje van De Zes Zwanen voor ons te duiden! Deze nieuwsaflevering zit weer bomvol, met deze keer nog een terugblik op de première van CARO, de (voorlopige?) ontknoping van de bestemmingsplanprocedure Wereld van de Efteling 2030 en natuurlijk de aankondiging van het nieuwe sprookje De Zes Zwanen én Babbelboom Kniesoor in het Sprookjesbos! Tot slot maken we ook nog wat tijd voor wat onderhoudsupdates en kort nieuws. Ook deze 50e keer weer bijna anderhalf uur luisterplezier!

N.B.: deze aflevering is opgenomen vóór publicatie van de bouwtekeningen van De Zes Zwanen.

NieuwsPaul Sprangers